Egy városi gorilla elgondolkodik és le is írja.

Urbán Gorilla

Inspiráció-apokalipszis

2022. október 07. - Urban Gorilla

A "motiváció" lassan megöregedett. A coaching-ok, tréningek, haszontalan és lehúzós vállalati előadások milliói, a lelkes vagy unott közönségek, a testszínű, arcra belógó musicalmikrofonnal felsőbbrendűen ordibáló sztármarketingesek elszívták az energiáit, és neki már nincs, ahonnan meríthetne.

Kellett tehát találnia valakit, akinek átadja a stafétát a nyugdíj előtt. Aki kicsit többet jelent, aki kicsit hurráoptimistább, kicsit művészibb, kicsit kreatívabb, aki kicsit entellektüelebbűl hangzik, és - akit tökéletesen be lehet vetni fröccsös bisztróbeszélgetésekben, de maximálisan képes teljesíteni ócska marketing-kötőszóként is pár évig, hiszen a magasművészettől a tejfölös lángosig bármire ráhúzható.

És erre a feladatra nem is lehetett senki alkalmasabb, mint az "INSPIRÁCIÓ".

inspiracio.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://urbangorilla.blog.hu/api/trackback/id/tr1917949194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása